Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 7 лютого 2017 р.



Туристсько-спортивна підготовка. Теоретичне і практичне заняття.

      До складу групи, що брала участь 17 січня 2017 року в короткочасовому поході (практичному занятті з туристсько-спортивної підготовки) за темою «Рослинний і тваринний світ рідного краю» увійшли вихованці гуртка «Юні туристи краєзнавці» Куцурубської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Т.Г. Шевченка Куцурубської сільської ради ОТГ.
     На теоретичній частині заняття гуртківці ознайомились з рослинами і тваринами степовій зоні Причорномор’я, а на практичній частині, з найкрупнішою птицею північної Африки – страусами, які живуть на територій селища.
      Маршрут був вибраний з метою поглиблення знань учнів про визначні місця сучасного села Куцуруб.
      Під час короткочасового походу учні відпрацювали організацію подорожі, техніку руху і безпеку на маршруті, орієнтування на місцевості, тактику пересування та подолання простих пішохідних перешкод в зимових умовах (низька температура повітря, ожеледь, сильний вітер).
      Подорож була цікавою. Власник страусиної ферми надав школярам інформацію щодо утримання африканських птиць в наших умовах. Взимку вони утримуються  в великих закритих вольєрах. Страуси добре годуються, а також мають можливість розмножуватись. Навесні вони виходять у відкритий вольєр, що за розмірами наближається до 1 га. Це надає можливість страусам почуватися вільно.
      Учні прийняли інформацію до відома і домовились з власником ферми про відвідування навесні, щоб побачити маленьких страусів.

      Приналежному годуванні і утриманні в умовах Причорномор’я можуть жити екзотичні птиці. 





Немає коментарів:

Дописати коментар