Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 4 квітня 2016 р.

  



  «Національно-патріотичне виховання дітей та молоді – це комплексна системна і цілеспрямована діяльність органів державної влади, громадських організацій, сімї, освітніх закладів …. Найважливішим пріоритетом національно-патріотичного виховання є формування ціннісного ставлення особистості до українського народу, Батьківщини, держави, нації..»

                                      Із Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді


        30 березня 2016 року на базі Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ст. №60 відбувся обласний семінар-нарада «Модернізація навчального процесу з фізичного виховання у загальноосвітніх навчальних закладах та актуальні проблеми національно-патріотичного виховання».

Мета проведення: використання нових технологій і підходів, орієнтованих на вирішення проблем фізичного та національно-патріотичного виховання в умовах модернізації освіти, відповідальними працівниками освітніх установ, фахівцями фізичного виховання. 


Задачею семінару було: довести до слухачів семінар-наради новітні форми, засоби та методи фізичного виховання, спрямовані на удосконалення духовного та фізичного здоров'я.   


Немає коментарів:

Дописати коментар