Загальна кількість переглядів сторінки

середа, 23 грудня 2015 р.

Обласний семінар
«Формування культури зорового і безпечного способу життя засобами фізичної культури та спорту»

          З метою розкриття сучасних підходів до організації та удосконалення навчально-виховного, навчально-тренувального процесу з фізичної культури і спорту в загальноосвітніх навчальних закладах, дитячо-юнацьких спортивних школах 16 грудня 2015 року в м. Нова Одеса відбувся обласний семінар на тему «Формування культури зорового і безпечного способу життя засобами фізичної культури та спорту» в якому взяли участь спеціалісти з фізичного виховання та спорту відділів освіти, молоді та спорту, керівники районних методичних об'єднань вчителів фізичної культури, директори ДЮСШ міст і районів Миколаївської області. Від Очаківського району  у заході взяли участь – Дубіна Р.В., методист РМК; Гуров І.І., вчитель фізичної культури Рівненської ЗОШ; Олійник С.В., директор ДЮСШ Очаківського району «Колос». 
        Учасників обласного семінару привітали: Кулішов О.Ю., начальник обласного відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України; Вербін Є.В., голова Новоодеської райдержадміністрації; Поляков О.П., Новоодеській міській голова; Багнюк В.І., начальник відділу освіти Новоодеської райдержадміністрації; Гаєвська Н.Г., начальник відділу обласного відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України;
         Під час проведення семінару учасники ознайомились з спортивними досягненнями учнів загальноосвітніх закладів Новоодеського району, їм було презентовано роботу Новоодеської ЗОШ № 1 з національно-патріотичного виховання. З метою обміну досвідом було продемонстровано відкритий урок: модуль «Баскетбол», 7 клас «Проведення уроку баскетболу з використанням елементів «Козацького гарту»; виховний захід «Козацькому роду – немає переводу»; фрагмент проведення «Дитячої легкої атлетики» (РДЮСШ); фрагмент проведення тренування : секція «Баскетбол».
       Начальник обласного відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Кулішов О.Ю. довів до відома учасників семінару інформацію про розвиток фізичної культури в України, організацію фізичного виховання в початкових класах, зміни в фінансуванні та оплаті праці вчителів фізичної культури, тренерів-викладачів ДЮСШ.











      


1 коментар: