Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 14 грудня 2015 р.

До дня Збройних сил України

          Збройні сили України пройшли непростий шлях становлення. Це і українські січові стрільці, Галицька армія, армія Української Народної Республіки, українська повстанська армія, Збройні сили України . На наших військових покладена священна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя та спокій свого народу. Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов’язком справжніх чоловіків. Історія української держави і її Збройних Сил свідчить про те, що вони з честю виконують її, а народ відповідає на це любов’ю та пошаною.

            Саме до Дня збройних сил України в загальноосвітніх закладах району проведено:

-                     -           тематичні лінійки: «Збройні сили України – слава, гордість, честь країни»;
-        інформаційно-виховні години:  «Вони стоять на захисті Вітчизни», «Зростаємо мужніми», «Відважні захисники Вітчизни», «Я – патріот держави», «Свято доблесті і мужності», «Вітчизна слави і доблесті край»;
-   змагання для майбутніх захисників Вітчизни до Дня Збройних сил України: «Лицарські  турніри», «Сильні і спритні», «Ми – майбутні захисники України»;
-       книжкові виставки «Захист Батьківщини – святий обов’язок кожної людини»;
-                     -        перегляд відеофільму «Аеропорт»;
-                     -        зустрічі  учнів з військовослужбовцями, учасниками АТО;
-                              
         На виховних годинах учні  презентували  Збройні сили України, які продовжують бойові традиції, примножують їх у нових ,таких непростих,історичних умовах.
         Під час спортивномасових заходів учні показали силу,  витривалість і вправність, взаємодопомогу, жагу перемоги.


          Ми приєднуємося до привітань на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, генералів та адміралів, бажаємо їм міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, кохання і всіх благ! Божих благословень Вам і Вашим родинам! Зі святом!








Немає коментарів:

Дописати коментар